Punësimi në Datalab

Datalab bënë zhvillimin e biznes programeve për menagjimin e bizneseve. Produkti kryesor, sistemi i informacionit të biznesit PANTHEON, përdoret në mijëra kompanive në nëntë shtete. Departamenti ynë i zhvillimit, i cili është një nga më të madhenjët në Slloveni, merr parasysh zhvillimin e vazhdueshëm dhe përmirësimin e zgjidhjeve softuerike.

Për shkak të ambicies dhe dëshirës për të zhvilluar produktin më të mirë në rajon, ne presim edhe nga ju të njëjtën gjë. Që do të punësoheni Datalab, nevojiten njohja e gjuhës angleze, puna ekipore dhe motivimi fortë për të marrë njohuri të reja sepse ne besojmë se çdo njeri i suksesshëm mëson gjithë jetën e tij. Nëse ju doni që puna juaj e madhe, të vlerësohet, dhe se rezultatet e punës tuaj të kenë dobi tek mijëra njerëz, bashkohuni me ne!

 

Dërgoni CV-në tuaj duke treguar pozitën për të cilën dëshironi të aplikoni në hr@datalabks.com.

 

 

VENDE TË LIRA PUNE:

Translator - English

Translator

Job name

Translator – English/Albanian

Required education

Degree in Albanian or English languages (other degrees are also acceptable)

Required work experience

2 years of work experience on similar postings or at least 3 references in the last three years

Special skills

 • Excellent knowledge of Albanian and an active knowledge of at least English foreign language, knowledge of Adriatics is an advantage
 • Knowledge of working with computers (office computer tools, language tools, such as dictionaries, corpora, translation memories)
 • Knowledge of any field associated with the company’s affairs is an advantage (computer science, accounting, business, etc.)

Superiors

CEO

Detailed description of assignments (regular and occasional) / responsibilities 

 • Translating and editing technical documentation for software
 • Translating user interface of the software
 • Translating databases for the software
 • Translating web contents
 • Translating different material (advertising and educational material, letters, reports, etc.)
 • Updating the company’s dictionary and other language materials made for internal use
 • Counseling on the effects of language on the company’s image
 • Counseling on the development of translation tools

Factors of success / goals

 • Projects with correct contents and language
 • Completing projects in a timely manner

Personal characteristics

 • Thorough language competence
 • Good writing style
 • Fast learning skills
Sales Officer

Job title:

Sales Officer

Required Education

University degree in economics or information technology

(A lesser degree or a different type of education will be considered if the candidate has adequate expert abilities and experience)

Required work experience

More than 3 years in similar positions

Special skills

 • Excellent knowledge of the business-information systems (ERPs)
 • Fluent knowledge of the english language (speaking and writing)

Superiors

·         Head of Datalab L.L.C., Head of Sales and BOD

Job description:

 • Looking for new opportunities and customers; expanding cooperation with current customers.
 • Goal orientation towards sales
 • Preparing offers
 • Keeping track of the competition
 • Taking care to achieve plans within the planned yearly budget
 • Cooperation with partners regarding sales of services
 • Taking care of sales of internal resources
 • Tracking service quality and customer satisfaction
 • Increasing the company’s reputation in the Kosovar market
 • Suggesting improvements in dealing with customers
 • Sales planning and planning the budget,
 • Preparing yearly, quarterly, monthly plans for the sales service center
 • Searching for new opportunities and clients as well as continuing the collaboration with current customers,
 • Goal oriented towards sales,
 • Taking care of the profitability of the service center
 • Creating, developing and establishing the partner sales environment,
 • Coordinating partner, micro and direct sales channels,
 • Searching for new potential partners,
 • Early discovery of critical sales partners and maintaining a constant level of sales performance,
 • keeping up with the service quality and customer and partner satisfaction,
 • Reporting to company management
 • Other tasks as ordered by superiors
 • Constructive and effective way of working
 • Is able to analyze, recognize, plan and evaluate time and costs involved in given tasks
 • Is able to communicate effectively in speaking and writing with customers, partners, co-workers, superiors
 • Learns and knows PANTHEON

Key Responsibilities:

 • Implementation and achieving of the sales plan
 • Responsible for the employer’s reputation
 • Responsible for partner and customer satisfaction

Key skills:

 • Constructive and effective way of working
 • Is able to analyze, recognize, plan and evaluate time and costs involved in given tasks
 • Is able to communicate effectively in speaking and writing with customers, partners, co-workers, superiors
 • Is fluent in English in speaking and writing
 • Advanced IT knowledge

Education and development

 • Follows specialized literature and do self-learning on own initiative
 • Suggest seminars, courses, workshops and other training options to further their knowledge
 • Shows self-initiative in keeping up with technical literature and educates himself in his field of work.
 • Suggests seminars, courses, workshops and other educational possibilities that he should attend in order to further his knowledge.