PANTHEON Support

Mbështetja kualitative ka rëndësi kruciale për punë të lehtë dhe pa pengesa. Ne ofrojmë një fushë të gjerë të mbështetjes dhe ndihmës për përdoruesit e PANTHEON, për ta bërë punën me programin tonë më të shpejt dhe më efektive, gjithashtu ofrojmë kurse dhe trajnime në Datalab Akademi. për më shumë informata na kontaktoni në 038 749 045.

Brezplačna podpora

 

Mbështetje Falas

Për një hyrje të shpejtë dhe të lehtë për të punuar me PANTHEON, të gjithë përdoruesit e rinj të PANTHEON kanë qasje në ndihmë falas, mbështetje dhe kurse hyrëse për fillestar, të cilat mbulojnë bazat e programit. Dokumentacioni është në dispozicion në Qendra e Informacionit. Ju gjithashtu mund të Pyetni Pyetje në forumin tonë.

Ne jemi duke punuar shumë për të krijuar një komunitet online PANTHEON, Ku përdoruesit mund të ndihmojnë njëri tjetrin.

 

Plačljiva podpora

 

Mbështetje me pages

Përdoruesit e programit PANTHEON,kanë një fushë të gjerë të mbështetjes dhe ndihmës në dispozicion të tyre,drejtpërdrejt ose me anë të mbështetjes nga partnerët e Datalab-it . Në ndihmë dhe mbështetje përfshihen,shkrim dhe dokumentim ne bazë të Videove, përkrahje të drejtpërdrejtë në telefon, në fushë ose përmes aplikimeve online. Mbështetja jonë dhe mbështetja e partnerëve tanë duhet të jetë në një nivel të lartë të njohurive teknike dhe të  jenë në dispozicion në të gjitha 10 vendet në Evropën Juglindore. Ata kanë shtesë Gjithashtu në dispozicionin mbështetjen e tyre teknike nga brenda Datalab.

Tečaji in izobraževanja

Kurset dhe Trajnimet

Çdo muaj ne përgatisim një varietet të madh të kurseve të specializuara në PANTHEON për ju. Kurset, punëtoritë dhe konferencat mund të bëhen në formën klasike frontale në hapësirat e Datalab Academisë, apo me online seminare (webinare).

Trajnimet përshtaten me niveli e përdoruesit – bazike për fillestarët dhe ato të avancuara për përdoruesit me përvojë në PANTHEON.

Pyetjet e shpeshta

Shikoni listen me pyetjet më të shpeshta lidhur me blerjen, funksionimin dhe mbështetjen. Ndoshta do ta gjeni përgjigjen e duhur menjëherë.

Konsulentët për PANTHEON

Gjeni specialistët e duhur nga kompanitë tona partnere për modulin apo fushën në të cilën ju duhet ndihmë.

Çmimet e mbështetjes

Nëse kërkohet ndihmë përmes telefonit, HelpDesk sistemit apo me e-mail, përdoruesit e PANTHEON ngarkohet për shërbimet në intervale 15-minutëshe.

Thirrni në (038) 749 045

Nëse doni të dini më shumë për mbështetjen e përdoruesëve, blerjen e licencave ose se si punon PANTHEON, na telefononi ose na shkruani në e-mail.