Poslovni informacijski sistem PANTHEON

Ruajeni datën – 16 dhe 17 Nëntor 2017. Ngjarje e madhe po vjen!

Ruajeni datën – 16 dhe 17 Nëntor 2017. Ngjarje e madhe po vjen!

Pëditësoni biznesin tuaj me PANTHEON

PANTHEON është një ERP sistem,i preferuar nga kompanitë me rrite të shpejtë të cilave u duhet zgjidhje e besueshme dhe e adaptueshme me tipare të avancuara. Është dizajnuar si softuer gjenerik biznesi, kështu që mund të përdoret në tërë departamentet e kompanisë: depot, kontabiliteti dhe financat, shitja me pakicë, menaxhmenti etc. Bëhuni edhe ju përdorues të këtij sistemi !

 

T 038 749 045 |E-mail sales@datalabks.com
INTERNATIONAL PANTHEON conference

Ne do të dëshironim të ju ftojmë juve që të na bashkoheni në konferencën e 2-të ndërkombëtare të PANTHEON, për të festuar përvjetorin e 20-të të Datalab, në Hotel Bernardin në Portorož, Slloveni, me 16 dhe 17 Nëntor 2017.

Ju do të mësoni se si të arrini transformimin dixhital, të avansoni dhe të ulni koston me ndihmën e PANTHEON. Njoftohuni me përdoruesit, partnerët dhe profesionistët e Datalab nga i gjithë rajoni i Adriatikut.

PANTHEON Hosting

PANTHEON gjithashtu ka shërbime hosting. Thjeshtë instaloni programin dhe filloni ta përdorni atë.
Thjeshë, shpejt, efikas dhe i sgurtë – PANTHEON Hosting.

Upgrade-et, përditësimet dhe knaqëshmëria e përdoruesve

Ne luftojmë për të u përmirësuar, kemi vendosur të rritemi dhe të evoluojmë çdo ditë. Me ndihmën e klientëve tanë, ne kemi bërë 8,951 përmirësime në pesë vitet e fundit. Si rezultat i gjithë asaj pune është gjenerata e dhjetë e PANTHEON – PANTHEON X – më i shpejt, më i avancuar, më i fuqishëm!

Zgjidhje e besueshme për menaxhimin e korporatave internacionale

PANTHEON është i lokalizuar për shumicën e tregjeve në Evropën juglindore, në  aspektin legjislativ dhe atë gjuhësorë. Të gjitha të dhënat për operacionet e një kompanie janë të lokalizuara në një vend. Më në fund është e mundur të planifikohen, monitorohen operacionet dhe të menaxhohen të dhënat për një grup internacional të kompanive me një program të vetëm!

Uporabniške strani PANTHEON

Në faqen përdoruesvë është në dispozicion i gjithë dokumentacioni  në formë të shkruar dhe video. Në forumin lokal gjithashtu mund të bëni pyetje.

Usersite
51789

Licencat e shitura të PANTHEON

Na telefononi

Na telefononi në 038 749 045 për të zgjedhur së bashku një zgjidhje të shkëlqyer për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

sales@datalabks.com
X