20 Vite të Datalab

20 Vite të Datalab

Datalab celebrates 20 years in September 2017. Mr. Andrej Mertelj, chairman of the board of Datalab, and Mr. Moreno Rodman, chief executive officer of Datalab d. d., have told us how Datalab grew into a successful multinational corporation from its inception in a child’s bedroom, and what still lies in store for the company.

Më Shumë se 50,000 Përdorues Tani Vendosin Besimin e tyre në Ne!

Më Shumë se 50,000 Përdorues Tani Vendosin Besimin e tyre në Ne!

Më 15 Mars 2017, ne e mirëpritëm përdoruesin e 50,000 të programit PANTHEON ERP në komunitetin tonë. Një numër kaq i madh i përdoruesve në Evropën Juglindore është rezultat i një etike pune të vendosur dhe një besim të palëkundshëm në kompaninë. Vizioni për ta bërë...
Numërojmë për përdoruesin e 50,000 të PANTHEON

Numërojmë për përdoruesin e 50,000 të PANTHEON

Ka mbetur vetëm çështje javësh para se përdoruesi 50,000-të i PANTHEON t’i bashkohet komunitetit tonë. Ne i kemi një borxh të madh mirënjohje jo vetëm tek përdoruesit të 50,000 por poashtu tek të gjithë ju, që keni ndjekur tregimin tonë.

Për këtë arsye, ne kemi vendosur që të përgatisim një dhuratë speciale për përdoruesin e 50,000 të PANTHEON. Bashkohuni me ne, dhe bashkojuni festimit tonë!