Çmimet, Çertifikatat and partneritetet

Datalab është krenare marrjen një numër të madh çmimesh, të cilat vërtetojnë se, përmes punës së madhe ndër vite dhe përmirësimeve të vazhdueshme, ia kemi dalë qëllimit tonë në samitet shumta të zgjidhjeve operative biznesore. Ne tejkaluar konkurrencën për të arritur nderimet më të larta, si në Slloveni dhe jashtë vendit.

Çmimet

Medalja e Artë AGRA 2014

Medalja e Artë në Panairin e 52-të Internacional për Agrikulturë dhe Ushqim AGRA – në kategorinë produktet (e reja) Sllovene.

Çmimi EuroCloud 2014

Çmimi EuroCloud 2014

Datalab ka marrë çmimin në kategorinë Best Cloud Service (Shërbimi Cloud më i Mirë) në Slloveni, e ndarë për shërbimet PANTHEON Farming dhe PANTHEON Farming Mobile application.

Çmimi Feniks 2014

Çmimi Feniks 2014

Datalab ka marrë çmimin Feniks në Shkurt 2014, i cili u ndahet për herë të parë kompanive të cilat gati janë rrënuar nga kriza financiare por janë rimëkëmbur – të ngritura nga hiri, nga kjo rrjedh edhe ermërtimi i çmimit. Ky çmim është ndarë nga Bisnode në samitin e 8-të të Shitjes.

Medalja e Artë AGRA 2013

Medalja e Artë AGRA 2013

PANTHEON Farm Accounting ka fituar medaljen e Artë në Panairin e  51-të Internacional për Ushqim dhe Agrikulturë AGRA në kategorinë agricultural machines and accessories. (Makineritë dhe pajisjet shtesë në Agrikulturë)

European Seal of e-Excellence 2013

European Seal of e-Excellence 2013

Datalab ka marrë vulën e Argjend nga e-Excellence për PANTHEON Farm Accounting. Vlua është ndarë nga EMF – Forumi i e-Excellence për zgjidhje inovative.

Oracle Partner of the Year 2010

Oracle Partner of the Year 2010

Datalab ka mbyllur më shumë kontrata me Oracle Slovenia në 2010 sesa me çdo kompani tjetër.

Best Annual Report 2009 among Small and Midsize Businesses

Best Annual Report 2009 among Small and Midsize Businesses

Në nëntor të vitit 2010, Oda Ekonomike sllovene ka ndarë shpërblime për kompanitë dhe institucionet financiare për raportin më të mirë vjetor për vitin 2009. Datalab fitoi çmimin në kategorinë e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

Best e-Solution and best e-Business 2008

Best e-Solution and best e-Business 2008

JAPTI (Agjencioni Publik i Republikës së Sllovenisë për Ndërmarrësi dhe Investime të huaja), Në bashkëpunim me Odën Ekonomike Sllovene, Asociacionin për IT dhe Telekomunikim, dhe ministrinë e Arsimit të Lartë shkencës dhe Teknologjisë i ndau kompanisë Datalab çmimin e Argjend për implementimin më të mirë në e-biznes, dhe produktit të sajë PANTHEON i ndau çmimin e Artë për e-solucionin më të mirë për biznese të vogla.

European Seal of e-Excellence 2013

European Seal of e-Excellence 2008

Në këtë vit në panairin CeBit, Datalab fitoj çmimin prestigjioz European Seal of Excellence, i cili ndahet nga E-Accelerator. Datalab është kompania e parë Sllovene që ka arritur diçka të tillë.

European Seal of Excellence u ndahet kompanive Evropiane të IT, të cilat me iplementim të inovacioneve dhe zgjidhjeve kualitative në fushën e marketingut, i tejkalojnë kompanitë tjera. Në mesin e fituesve nga vitet paraprake kanë qenë Nokia, Strato, Alcatel etj.

Oracle EE & CIS partner of the year 2007

Oracle EE & CIS partner of the year 2007

Datalab ka ndërmarrë një nga migrimet më të mira teknologjike me anë të lidhjes së sistemit të sajë ERP PANTHEON ek Oracle 10g. Datalab gjithashtu është kompania e parë nga regjioni i Ballkanit që merr këtë çmim prestigjioz në mes të shumë kompanive inovative të IT-së në Evropën Juglindore.

E Kualifikuar si Finaliste për Web Faqen më të mirë Administrative apo të Ndërmarrjes 2006

E Kualifikuar si Finaliste për Web Faqen më të mirë Administrative apo të Ndërmarrjes 2006

Çmimi Netko award ndahet nga Oda ekonomike Sllovene, në bashkëpunim me Ministrinë e Edukimit, shkencës dhe Teknologjisë, për web-faqet më të mira administrative apo të ndërmarrjeve në Slloveni.

PC Chip PUN POGODAK 2005

PC Chip PUN POGODAK 2005

Revista Kroate PC Chip deklaroi programin PANTHEON fitues në testimin për softuer biznesi: ” […] Dukshëm, Datalab ka gjetur një koncept kaq të mirë dhe duhet të bëhet si standard[…]”, duke i dhënë notën (pikët) 10/10.

Çmimi Special Për "Best IT Solution 2004"

Çmimi Special Për "Best IT Solution 2004"

JISA, Shoqata e Informatikës nga Serbia dhe Mali i Zi i ndau Datalab këtë çmim për zgjedhje të jashtëzakonshme në fushën e databazave.

Finalist tek INFOS në Vitet Years 1999-2002

Finalist tek INFOS në Vitet Years 1999-2002

INFOS ka qenë panairi kryesor për tregti të IT në Slloveni, në të kanë marrë pjesë çdo vit mbi 100 kompani duke shfaqur shërbimet më të reja të teknologjisë.

 

Çertifikimet

 

Kompatibil me rekomandimet e Asociacionit të Auditimit dhe Kontrollimit të Sistemeve të Informacionit (ISACA)

Kompatibil me rekomandimet e Asociacionit të Auditimit dhe Kontrollimit të Sistemeve të Informacionit (ISACA)

 

Foto >

 

Kompatibil me Standardet Ndërkombëtare të Raportimit në Kontabilitet (ISRA)

Partneritetet

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner
bizBox Partner