Dituria është Fuqi

Datalab Akademia ofron programe trajnimi të destinuara për partnerët dhe përdoruesit e PANTHEON-it. Trajnimi në Datalab Akademi realizohet në dy mënyra; e para është klasike, qasje direkte në klasat e Datalab Akademisë mbajtur nga ligjeruesit tonë të certifikuar, dhe tjetra është kurset tona online (webinar-et). Ne përpiqemi të mbushim boshllëkun e krijuar nga një njohje e pa kompletuar e PANTHEON-it duke ofruar trajnime të përballueshme dhe të kualitetit të lartë për përdorime të pavarura eventuale.

 

 

Personat përgjegjës për Datalab Akademi

Një ekip i vogël, por e fuqishme dhe kompetente gjendet në Datalab Akademinë. E përkrahur nga një numër i ligjëruesve me përvojë të cilët dinë se si të ofrojnë njohuri në mënyrë të qartë dhe të thjeshtë.

 

Na shkruani

Sugjerimet e juaja formësojnë edhe më mirë programin tonë arsimor në mënyrë që të jetë në përputhje me dëshirat dhe nevojat tuaja. Na kontaktoni dhe ne gjthsesi do t’i marrim parasysh.

Datalab Akademia

T: +383 38 749 045
info@datalabks.com

Mesazh

„Stimulimet vijnë nga jashtë, brenda dijes, dhe vetëm kur të dyja perputhen, ne kemi zhvillim.”
— Seneka