Blerja e video materialeve nga Datalab Akademia

Me blerjen e video materialeve të cilat janë edhe me zë, ju lehtë mund të përmirësoni e të rifreskoni njohuritë e stafit tuaj për PANTHEON-in. Imazhet janë kualitative dhe me cilësi të lartë. Në perspektiven e përdoruesit, ju mund të shikoni në demo 15-minuta video në Datalab Help Site.

Informata tjera

Për çdo pyetje lidhur me Datalab Akademi, ju lutem kontaktoni:
Datalab Akademia, tel. +383 38 749 045