Pëditësoni biznesin tuaj me PANTHEON

PANTHEON është një ERP sistem,i preferuar nga kompanitë me rrite të shpejtë të cilave u duhet zgjidhje e besueshme dhe e adaptueshme me tipare të avancuara. Është dizajnuar si softuer gjenerik biznesi, kështu që mund të përdoret në tërë departamentet e kompanisë: depot, kontabiliteti dhe financat, shitja me pakicë, menaxhmenti etc. Bëhuni edhe ju përdorues të këtij sistemi !

 

T 038 749 045 |E-mail sales@datalabks.com

Lajme

No posts yet.

Zgjidhje e besueshme për menaxhimin e korporatave internacionale

PANTHEON është i lokalizuar për shumicën e tregjeve në Evropën juglindore, në  aspektin legjislativ dhe atë gjuhësorë. Të gjitha të dhënat për operacionet e një kompanie janë të lokalizuara në një vend. Më në fund është e mundur të planifikohen, monitorohen operacionet dhe të menaxhohen të dhënat për një grup internacional të kompanive me një program të vetëm!

PANTHEON Hosting

PANTHEON gjithashtu ka shërbime hosting. Thjeshtë instaloni programin dhe filloni ta përdorni atë.
Thjeshë, shpejt, efikas dhe i sgurtë – PANTHEON Hosting.

Upgrade-et, përditësimet dhe knaqëshmëria e përdoruesve

Ne luftojmë për të u përmirësuar, kemi vendosur të rritemi dhe të evoluojmë çdo ditë. Me ndihmën e klientëve tanë, ne kemi bërë 8,951 përmirësime në pesë vitet e fundit. Si rezultat i gjithë asaj pune është gjenerata e dhjetë e PANTHEON – PANTHEON X – më i shpejt, më i avancuar, më i fuqishëm!

Ky komuniteti i përdoruesëve është në dispozicion për ju

Në faqen përdoruesvë është në dispozicion i gjithë dokumentacioni  në formë të shkruar dhe video. Në forumin lokal gjithashtu mund të bëni pyetje.

U-SITE

49803

Licencat e shitura të PANTHEON

Na telefononi

Na telefononi në 038 749 045 për të zgjedhur së bashku një zgjidhje të shkëlqyer për optimizimin e proceseve të biznesit në kompaninë tuaj!

sales@datalabks.com