Konferenca Ndërkombëtare PANTHEON 2017

Arritja e Transformimit Dixhital me PANTHEON

Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slloveni
16–17 Nëntor 2017

Transformimi juaj dixhital është i pashmangshëm.

Dixhitalizimi është tani prezent për një kohë të gjatë. Tani e dimë me sigurti që kjo nuk është një mashtrim, por më shumë një trend që bizneset nuk mund ta injorojnë më.

Organizatat anembanë botës shpejtojnë që ta kapin trenin e dixhitalizimit, shpesh të  pasigurt se çfarë do të thotë. Nuk është e pazakontë ta duam ndryshimin për hirë të ndryshimit. Tranformimi dixhital i kompanive nuk është vetëm një transformim në kuptim të adaptimit të tekonologjive të reja. Është një sfidë biznesore, që kërkon ndryshime në kulturën organizative, të njerëzve, të procesit të punës dhe modelit të biznesit.

Transformimi dixhital është gjithashtu një proces i zhvilimit të llojeve të reja të marrëdhënieve me klientët dhe kuptimin e nevojava të tyre. Ata duan një përvojë të shkëlqyer dixhitale dhe njerëzore. Nëse nuk evulon, do të zhdukesh.

Regjistrohuni për Konferencën Ndërkombëtare PANTHEON që do të mbahet me 16 dhe 17 Nëntor 2017 në Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slloveni.

Qëllimi kryesor i konferencës së këtij viti do të jetë të tregojë metodat efektive dhe hapat drejt një transformimi të suksesshëm dixhital me PANTHEON.
Ne besojmë se ju do të sjellni në shtëpi të paktën një ide të re që mund të përdorni në praktikën tuaj të punës nesër!

Një ngjarje, e shkruar në yje

Konferenca Ndërkombëtare PANTHEON është një ngjarje që nuk mund të humbasësh!

Çmimi i hershëm i regjistrimit

All inclusive duke filluar vetëm nga 229.23 EUR/person

Dhoma e hotelit, ushqimi, tarifa e pjesëmarrjes dhe më shumë. Shikoni të gjitha që përfshihen në çmim!

A do të mbijetoni në ‘darvinizmin dixhital’?

Mësoni rreth shtatë hapave të nevojshëm për të mbijetuar në ‘darvinizmin dixhital’ dhe na takoni në Konferencën tonë për të marrë këshilla edhe më të dobishme!

88% e kompanive kalojnë nëpër transformimin dixhital, por vetëm 25% e dinë, pse.

Brian Solis

Analist kryesor, Altimeter Group

MOSPRANIMI I NDRYSHIMEVE?

QËNDRONI NË ZONEN TUAJ TË RAHATISË?

NDJEKNI PROGRESIN?

BËHUNI SPONSOR

»Ne nga Špica Group kemi qenë shumë të kënaqur nga organizimi i PANTHEON konferencës. Ngjarja na ka mundësuar rrjetëzimin me vendimmarrësit e shumë ndërmarrjeve të ndryshme, prej të cilave pas një muaji menjëherë kemi marrë kërkesat për solucionet tona.
Konferenca PANTHEON është një nga ngjarjet e rralla për të cilat vërtetojmë se të gjithë janë të shpërblyer dhe kanë interes nga ajo.«

Marija Jakopin

Head of Marketing, Špica Group

‘Konferencat PANTHEON janë një nga ngjarjet më efektive në rajonin më të gjerë. I pushtuar nga profesionalizmi i organizatorit, ne e ndjekim çdo vit për t’u takuar me klientët potencialë dhe partnerët strategjikë. Rritja drastike e shitjeve tona ju ofron kthim të menjëhershëm të investimit Ne gjithashtu mund të parashikojmë ndryshimet për vitet e ardhshme dhe të krijojmë marrëdhënie të reja. E gjithë kjo në të njëjtën kohë – fenomenale! ‘

Ernest Žejn

CEO, Žejn d.o.o.

Bëhuni Sponsor

Ju ftojmë pëzemërsisht të jeni kontribues në Konferencën Ndërkombëtare PANTHEON  2017. Bëhuni  sponsor dhe partner i ngjarjes!

Konferenca PANTHEON është një ngjarje që nuk duhet ta humbasësh!

“Unë marr pjesë rregullisht në konferencat e PANTHEON-it dhe i shënoj ato me ngjyrë të kuqe në kalendarin tim çdo vit. Konferenca PANTHEON është e rëndësishme për mua në mënyrë profesionale dhe shoqërore. Përveç bisedave me vlerë, unë jam në gjendje të krijoj kontakte të reja biznesi apo miq. Unë do të mbetem pjesëmarrës i rregullt i konferencave të PANTHEON-it, dhe do të ndjek konferencën e ardhshëm. 
Darja Pirš

CEO, Pirma d.o.o.

‘Datalab dhe ekipi i tyre i shkëlqyer kanë bërë një punë të mirë në organizimin e konferencave të PANTHEON. Ata janë gjithmonë efektiv, krijues dhe argëtues që përfshinë një mesazh të qartë, elemente vizuale dhe kohë të saktë. Konferenca na jep neve pjesëmarrësve, përdoruesve të softuerit PANTHEON, përmbajtje të vlefshme, duke i bërë punët tona më të lehtë dhe më efikase. Ju rekomandoj! “

Suzana Stanisavljević

Product Manager, Xenon forte d.o.o.

Një ngjarje, e shkruar në yje

Konferenca PANTHEON është një ngjarje që shumë njerëz e ndjekin rregullisht dhe kthehen herë pas here në të. Bëhuni një prej tyre!

Vendi i Konferencës

Grand Hotel Bernardin

Hoteli prestigjoz me 5 yje është i vendosur në një nga pjesët më piktoreske të vijës bregdetare të Sllovenisë, i vendosur mes qyteteve Portorož dhe Piran. Ai ka qendrën më të madhe të kongreseve në Slloveni, një qendër wellness moderne, një pishinë të brendshme me ujë të ngrohtë detar dhe ka plazhin e vet luksoz privat. Të gjitha dhomat kanë një ballkon privat me pamje të Adriatikut.

=Vendi

Për më shumë informacione

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth  konferencës, regjistrimit ose programit, na dërgoni pyetjet tuaja në e-mail. Ne do të jemi të lumtur t’ju japim përgjigje.

Shndërroni të dhënat në profit!

Informatat kontaktuse

Datalab LLC
Arbëria 3, rr. Vicianum
KS-1000 Prishtinë
T +381 38 749 045
info@datalaks.com