Lista e Kontabilistëve të Certifikuar në PANTHEON

Dëshironi të zgjidhni ndonjë Konsulent me njohuri të lakmueshme të kontabilitetit në programin PANTHEON? Kontrolloni listën e kontabilistëve të certifikuar në PANTEHON!

Të dashur përdorues të programit PANTHEON dhe  sipërmarrës,
a dëshironi të punoni me kontabilistë që njohin për lakmi-mirë punën e kontabilitetit dhe programin PANTHEON, të cilin kompania juaj e përdor si  sistem të biznesit dhe informacionit?
Në këtë faqe ju mund ti gjeni konsulentët dhe kontabilistët të certifikuar me njohuri të lakmueshme në kontabilitet dhe programin
Certifikatat do te ju ndihmojnë juve në gjetjen e një partneri të besueshëm, i cili ju e dëshmon dhe ju ofron kompetencat e tij/saj në modulin e kontabilitetit të programit PANTHEON.

Kontabilist i/e certifikuar në PANTHEON

Për më shumë informacion

Për detaje më të hollësishme na telefononi në 038 749 045 ose na shkruani në info@datalabks.com