Provojeni programin PANTHEON

Përdorni formën e mëposhtme për ta shkarkuar versionin demo (provues) të ERP Sistemit PANTHEON i cili është krejtësisht funksional. Ky version nuk është i limituar në kohë, kufizimi i vetëm është në numrin e transaksioneve.
PANTHEON demo

Demo nuk është i limituar në kohë dhe është komplet funksional. Gjatë instalimit, mund të zgjedhni  cilin model dëshironi (p.sh. SE, ME, MF … ). Është i limituar vetëm në numrin e transaksioneve, saktësisht :

  • deri në 100 urdhëresa/porosi
  • deri në 100 regjistrime
  • deri në 100 kuponë të arkës disbursime
  • deri në 10 vërtetime të pagave
  • deri në 200 transaksione të mallrave.

Ju mund ta përdorni demo-n për bizneset aktuale dhe nëse vendosni ta bleni licensën e programit, ju duhet vetëm ta futni numrin serik dhe ju do të mund të vazhdoni punën edhe me të dhënat që i keni futur më parë.

Forma e Shkarkimit të DEMO versionit

Ju lutem, na ofroni disa të dhëna para se ta shkarkoni programin. Nëse keni probleme me shkarkim apo me format, shkruani në ( në gjuhën angleze) webmaster@datalab.eu .

[gravityform id=”96″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Na kontaktoni në +381 38 749 045

Thirrni konsulentët tanë dhe së bashku do të gjeni një zgjidhje të përshtatshme për optimizimin e proceseve biznesore në kompaninë tuaj!