Konferenca Ndërkombëtare PANTHEON 2017

Arritja e Transformimit Dixhital me PANTHEON

Grand Hotel Bernardin, Portorož
16–17 Nëntor 2017

»Për shkak të digjitalizimit, koha e nevojshme për ekzekutimin e proceseve individuale është ulur së paku 30%«

Aleksander Nerat

Head of IT, Plastika Skaza d.o.o.

«Sot, 40% e të gjitha porosive vijnë në e-mail. Nëse do t’i përpunonim të gjitha me dorë, do të duhej katër punonjës shtesë për të trajtuar ngarkesën e punës. «

Blaž Dobnikar

CTO, Extra Lux d.o.o.

Konferenca do t’i përgjigjet pyetjeve rreth gjendjes së transformimit dixhital në Slloveni dhe rajon, si të arrihet transformimi dixhital me PANTHEON në praktikë, si të përballen me sfidat kryesore gjatë transformimit dixhital dhe …

Si të Shmangni Iluzionin e Transformimit Dixhital

Prof. Joe Peppard, një nga ekspertët kryesorë dixhitalë dhe mysafir special në konferencën, do të na ndihmojë të përgjigjemi në pyetjet e fundit. Ne kemi kërkuar nga ai që të përgatisë disa vërejtje për gjendjen e transformimit digjital në kompani.

“Një prirje shqetësuese që shohim është ajo që unë e quaj fenomeni ” buzë kuq në derr “, thotë Prof. Peppard, duke shtuar “Këto janë organizata ku dixhitalizimi është vetëm një iluzion. Në shikim të parë mund të ketë disa aplikacione të reja dhe të këndshme, por nëse shohim më thellë në kompani, kjo e fundit është në errësirë. Nën pretekstin e “iniciativës dixhitale” shumë gjëra mund të ndodhin dhe përparimi është minimal. Dixhitalizimii mund të jetë emocionuese, por është e vështirë të arrihet “, përfundon z. Joe Peppard.

Merrni pjesë në konferencë, takoni Prof. Peppard dhe ekspertë të tjerë dhe mësoni rreth praktikave më të mira nga përvoja e dorës së parë!

Dita 1 – e Enjte, 16 nëntor 2017

Pjesa plenare e konferencës i kushtohet temës qendrore – Transformimi Dixhital me PANTHEON. Do t’ju përgjigjemi disa pyetjeve: Çfarë është transformimi dixhital, cilat janë përfitimet e tij, cilat janë sfidat në rrugën drejt arritjes së transformimit dixhital dhe shumë më tepër.
Do të mësojmë se si të transformojmë në mënyrë dixhitale të gjitha funksionet më të rëndësishme të biznesit dhe t’ju tregojmë shembuj të suksesshëm nga bota reale.

Dita 2 – e Premte, 17 nëntor 2017

Dita e dytë e konferencës do t’i kushtohet transferimit të njohurive, shkëmbimit të praktikave më të mira të biznesit dhe praktikave në PANTHEON, si dhe forcimit dhe përmirësimit të lidhjeve të biznesit dhe miqësisë. Te ftuarit, ligjëruesit dhe pjesëmarrësit do të përzihen në sallat Europa A, B, C, D dhe Mediteranea, të ndara në seksione.

Një ngjarje, e shkruar në yje

Konferenca Ndërkombëtare PANTHEON është një ngjarje që nuk mund të humbasësh.

Joe Peppard

Mysafir i veçantë i Konferencës dhe autori i librit Menaxhimi Strategjik i Sistemeve të Informacionit: Ndërtimi i Strategjisë Dixhitale, Profesor në ESMT Berlin, Gjermani, dhe Asistent Profesor në Universitetin e Australisë Jugore

Çmimi i hershëm i regjistrimit

duke filluar vetëm nga 229.23 EUR/person

Dhoma e hotelit, ushqimi, tarifa e pjesëmarrjes dhe më shumë. Shikoni të gjitha që përfshihen në çmim!

Orari i Konferencës

Shënim: Interpretimi simultan do të ofrohet për mysafirët nga rajoni i Adriatikut për programin në gjuhën sllovene.

09:00–10:00
Hyrja e Sallës së Europës
 

Regjistrimi i pjesëmarrësve, rrjetëzimi me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit, mëngjesin

10:00–10:15
Europa
Mrs. Vanja Cigoj, Head of Datalab Academy and Mr. Moreno Rodman, CEO, Datalab tehnologije d. d.

Fjalët hyrëse dhe momentet e Konferencës Ndërkombëtare PANTHEON 2017

10:15–11:00
Europa
Prof. Joe Peppard, mysafir i veçantë i konferencës, mësues dixhital dhe autor i librit Menaxhimi Strategjik i Sistemeve të Informacionit: Ndërtimi i Strategjisë Dixhitale “, Profesor në ESMT Berlin, Gjermani dhe Profesor Asistent në Universitetin e Australisë Jugore

Iluzioni i transformimit dixhital dhe si ta shmangim atë

 

11:00–11:30
Europa
 

Pushim; rrjetëzim me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

11:30–11:45
Europa
Mrs. Ana Petrić, A. T. kearney

Gjendja e Transformimit Dixhital të Kompanive në Slloveni dhe Rajon

 

11:45–12:00
Europa
Jure Bovha, Datalab tehnologije d. d.

Dixhitalizimi i proceseve të biznesit me PANTHEON

 

12:00–12:10
Europa
Mr. Igor Pauletič, Frodx

Kush do të humbasë betejën e shitjeve dhe ku do të jemi në vitin 2020?

 

12:10–12:25
Europa
Leonida Kraševec, Product Manager për Modulin Material, Datalab tehnologije d. d.

Transformimi Dixhital i Shitjeve dhe Blerjeve me PANTHEON

12:25–12:35
Europa
Blaž Dobnikar, CTO, Extra Lux d. o. o..

Rast Studimi –  të transformimit të suksesshëm digjital – Extra Lux d. o. o.

 

12:35–14:05
Restorant Grand Hotel Bernardin
 

Dreka dhe rrjetëzimi me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

14:05–14:20
Europa
Mr. Ambrož Jarc, Head of PANTHEON Retail and Mr. Tadej Smogavec, Head of Smart business at Telekom Slovenije d.d.

Transformimi Dixhital i Shitësve me PANTHEON

 

14:20–14:30
Europa
Marin Vladovič, COO, Ceneje.si

Rast Studimi – të E-Tregtisë – Ceneje.si

 

14:30–14:45
Europa
Simon Klemen, Product Manager për Modulin Financiar, Datalab tehnologije d. d.

Transformimi Dixhital i Kontabilitetit me PANTHEON

 

14:45–14:55
Europa
Marija Tomc Muc, Director, Biro Bonus d. o. o.

Rast studimi – të transformimit të suksesshëm digjital në një firmë kontabël – Bonus biro d. o. o.

 

14:55–15:10
Europa
Mateja Cejan, Product Manager për Modulin e Personelit, Datalab tehnologije d. d.

Transformimi dixhital i HR me PANTHEON

 

15:10–15:30

Hyrja në sallën Europa
 

Pushim; rrjetëzim me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

15:30–15:45
Europa
Marko Bohar, Independent Consultant, GZS

Po në lidhje me Dixhitalizimin e Prodhimtarisë dhe Industrisë 4.0?

 

15:45–16:00
Europa
Marko Tuk, Product Manager për Modulin e Prodhimit, Datalab tehnologije d. d.

Transformimi Dixhital i Prodhimit me PANTHEON

16:00–16:10
Europa
Aleksander Nerat, Head of IT, Plastika Skaza d. o. o.

Rast studimi – të transformimit të suksesshëm dixhital në prodhim – Plastika Skaza d. o. o.

 

16:10–16:25
Europa
Mr. Boštjan Berčič, Director of PANTHEON SME Development, Datalab tehnologije d. d.

Transformimi Dixhital me PANTHEON – E ardhmja

 

16:25–16:45
Hyrja në sallën Europa
 

Pushim; rrjetëzim me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

16:45–17:00
Europa
Dr. Željko Čurić, MD and Director of O.K. Consulting

Njihni Veten (“Gnothi seauton”) si Parakusht kryesor i Transformimit

17:00–17:15
Europa
Dr. Maja Bogataj Jančil, LL.M., Insitute for Intellectual Property

A jeni gati për GDPR – Rregullorja e re e BE për mbrojtjen e të dhënave

 

17:15–19:00
Hyrja në sallën Europa dhe sallën Emerald

Fundi i pjesës plenare të Konferencës, rrjetëzimi me sponsorët, mysafirët dhe përdoruesit, dhe “zbukurimet” për party

 

19:00–jutra

Salla e Emeraldit

Hollywood – Glam Dinner Party, duke festuar 20 vjetorin e Datalab

 

09:00–9:30
Hyrja në Sallën e Europës
 

Mbledhja e pjesëmarrësve; rrjetëzim me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

9:30–10:10
Europa A
Mr. Andrej Marinič, Head Programmer – System, Datalab tehnologije d. d.

PANTHEON X BPM / Workflow – Vegël Dixhitale për Zhvillimin Revolucionar

 

10:20–11:00
Europa A
Mrs. Klaudia Blašković, Assistant Product Manager of the Hermes Module, Datalab tehnologije d. d.

Si të arrihet automatizimi efektiv, përpunimi i shpejtë i të dhënave dhe shkëmbimi në blerje dhe shitje?

 

11:10–11:50
Europa A
Mrs. Špela Vauhnik, Sales Consultant, Mercuri International

20 Praktikat e Shitjes Kritike për Suksesin në Epokën Dixhitale

11:50–12:20
holli i Sallës së Europës
 

Pushim; rrjetëzim me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

12:20–13:00
Europa A
Mag. Andrej Črne, Datalab SI d.o.o. Service Center Technician, and Mr. Sebastijan Ženko (guest), UNIKA TTI d. o. o.

Dixhitalizimi i zinxhirit të furnizimit në praktikë

13:10–13:50
Europa A
Mr. Igor Pauletič, Frodx

Pse Teknologjia do të Konsumojë Marketingun siç e njohim në rrugën e Revolucionit të 4-të Industrial

 

14:00–14:40
Europa A
Mrs. Manja Vukovič, Datalab SI d.o.o. Service Center Technician, and guest: Mr. Blaž Dobnikar, CTO, Extra Lux d. o. o.

Si të shpejtohet procesi i shitjes, të rritet kontrolli dhe të zbulohen gabimet më herët me dixhitalizim

 

14:40–15:50
Restorant Grand Hotel Bernardin
 

Fundi i pjesës edukative të Konferencës, drekës dhe Rrjetëzimit me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

09:00–9:30
Hyrja e Sallës së Europës
 

Mbledhja e pjesëmarrësve; rrjetëzim me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

9:30–10:10
Europa B
Mr. Simon Klemen, Product Manager për modulin financiar, Datalab tehnologije d. d.

Karakteristika të reja për Kontabilistët

 

10:20–11:00
Europa B
Mrs. Mateja Cejan, Product Manager për modulin e Personelit, Datalab tehnologije d. d.

Si të kurseni kohë dhe të merrni vendime korrekte në HR?

 

11:10–11:50
Europa B
Mr. Zvone Jankovič, Assistant Product Manager për modulin financiar, Datalab tehnologije d. d.

Flukset e punës për Kontabilistët, Raportimi Financiar dhe Analiza efektive

 

11:50–12:20
Hyrja e Sallës së Europës
 

Pushim; rrjetëzim me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

12:20–13:00
Europa B
Mr. Simon Klemen, Product Manager për modulin financiar, Datalab tehnologije d. d.

Si të Automatizoni Detyrat e Kontabilitetit

 

13:10–13:50
Europa B
Mrs. Vanja Varl, Datalab SI d. o. o., Mrs. Marija Tomc Muc, Director, Biro Bonus d. o. o.

Si të përmirësohet efikasiteti i kontabilitetit me dixhitalizimin në praktikë?

 

14:00–14:40
Europa B
Mrs. Saša Einsiedler, Communications Trainer and Consultant, Mediator, Licensed DreamBuilder Coach and Jack Canfield Success Principles Certified Trainer

Si të komunikosh në epokën dixhitale?

 

14:40–15:50
Restorant Grand Hotel Bernardin
 

Fundi i pjesës edukative të Konferencës, drekës dhe rrjetëzimit me sponsorët, mysafirët dhe pjesëmarrësit

09:00–9:30
Foyer of the Europa Hall
 

Meeting point; networking with sponsors, guests, and participants

9:30–10:10
Europa D
Mr. Tadej Smogavec, Telekom Slovenije d. d.

“Is Digitalization an Evil Dragon or a Good Fairy?”

10:20–11:00
Europa D
Mag. Simon Golob, Business Consultant, APS PLUS d. o. o.

How to Automate Data Entry in PANTHEON by Digitalizing Paper Invoices

11:10–11:50
Europa D
Mr. Aleš Brumen, Sales Consultant, TIS Group

Document Digitalization – Managing e-Signatures and e-Signature Types

11:50–12:20
Foyer of the Europa Hall

Break; networking with sponsors, guests, and participants

12:20–13:00
Europa D
Mr. Marko Bauman, CRM Consultant, Intera d. o. o.

How Can Linking PANTHEON and Intrix CRM Improve Sales in Your Company?

13:10–13:50
Europa D
Dr. Maja Bogataj Jančič, Director of the Intellectual Property Institute, Mr. Andrej Brlečič and Mr. Boštjan Berčič, Datalab Tehnologije d. d.

“Focus” – GDPR Round Table (Answers to questions about GDPR)

14:00–14:40
Europa D
Mr. Dušan Zupančič,  Director of the Association for Information Technologies and Telecommunications, Chamber of Commerce and Industry of Slovenia

Implementation of Electronic Invoicing in Accordance with the Newly Adopted European Standard (EN 16931)

14:40–15:50
Restaurant of the Grand Hotel Bernardin
 

End of the educational portion of the Conference; lunch and networking with sponsors, guests, and participants

Guest Lecturers

Meet Prof. Joe Peppard

Gospod Joe Peppard je redni profesor na ESMT Berlin v Nemčiji ter docent na univerzi Južne Avstralije. Je specialist v panogi informacijskih sistemov, zato profesor Peppard raziskuje, predava ter svetuje na področjih vodenja informacijskih tehnologij, digitalnih strategij in inovacij, izvajanja programov digitalne preobrazbe, vrednosti in vloge informacijskih tehnologij ter strukture in zmožnosti oddelkov IT v sodobnih organizacijah. Ugotovitve njegovih raziskav so bile objavljene v najpomembnejših znanstvenih revijahNazadnje je izšla njegova knjiga The Strategic Management of Information Systems: Building a Digital Strategy (Strateško upravljanje informacijskih sistemov: oblikovanje digitalne strategije), trenutno pa piše svojo naslednjo knjigo z naslovom Digital Leadership for Boards and C-Suites (Digitalno vodstvo za upravne odbore in direktorje področij). Foto: osebni arhiv gosta/predavatelja.

Meet Mr. Marin Vladović

Mr. Marin Vladović is the COO of Ceneje d. o. o.. He’s responsible for all activities involving collaboration with the EMOTA institute and awarding European Trustmarks on a national level. He’s also heading the CERTIFIED SHOP Mark project and other development projects. Additionally, he consults on out-of-courte dispute resolution. Photo: Personal archive.

Meet Dr. Željko Ćurić

Dr. Željko Ćurić, psychiatrist, psychotherapist, and communicologist, moved from Dubrovnik to Ljubljana in 1993, where he established O.K. Consulting d. o. o. with Nikolai Mejaš. In cooperation with a group of experts, they develop and train leaders, athletes, and all those for whom communication is an important business tool. He attends training sessions of police special forces as a negotiator. Željo has been happily married to his wife Emilija for 33 years, and is the father and best friend of 32-year-old Andrea. Photo: Personal archive.

Meet Mr. Sebastijan Ženko

Sebastijan Ženko has been the Head of IT of UNIKA TTI d. o. o. since 1998. He first worked with PANTHEON in 2006, when he was actively involved in implementing it and replacing their existing DOS system. During implementation, the company decided to modernize their other business processes. During the years of PANTHEON use, Sebastijan worked on improving business processes by using Ares applets and developing mobile and web applications. By 2015, the company almost completely abolished manual data entry, which he will be happy to demonstrate at the Conference.

Meet Mrs. Ana Petrić

Ana Petrić is a manager in the global and SE Europe A.T. Kearney team, working in the field of corporate strategy, digitalization, sales growth, and operational restructuring. She consults for top companies in the region and manages several projects focused on telecommunications, processing industries, and FMCG. Before joining the consulting team of A.T. Kearney, Ana Petrovič completed her PhD in Telecommunications at the Faculty of Electrical Engineering and Computing, University of Zagreb. Photo: Personal archive.

Meet Mrs. Marija Tomc Muc

Mrs. Marija Tomc Muc, Director of Biro Bonus d. o. o.. Photo: Personal archive.

Meet Dr. Maja Bogataj Jančič

Dr. Maja Bogataj is the founder and director of the Intellectual Property Institute in Ljubljana, Slovenia, a private research and consulting institution, specializing in intellectial property. Her research and academic work, and her consulting activities cover all areas of intellectual property law, especially copyright law, Internet law, and media law. She has published several works in the fields of copyright law, intellectual property law, and Internet law, and coauthored several books in these fields. She is the adjudicator in domain disputes pertaining to the .si domain, and an arbiter in the Ljubljana Arbitration Center at the Chamber of Commerce and Industry of Slovenia. She represents several brands and models. Her consulting work is very divers: consulting corporations, start-ups, individual creators, and public institutions. She headed the Creave Commons project for Slovenia, for which she is a legal adviser. Photo: Personal Archive; Photographer: Jure Eržen.

Meet Mr. Igor Pauletič

Mr. Pauletič is the founder and director of FrodX, helping his clients apply current technological, business and social trends in their businesses to develop new products and form sales and go-to-market strategies. He’s the ideas man within his team, coming up with plans on how to break established thought and business patterns. Photo: Personal archive.

Meet Mr. Marko Bohar

Mr. Marko Bohar has been an independent consultant at the Chamber of Electrical and Electronics Industry (Chamber of Commerce and Industry of Slovenia), where he is actively involved in the processes of shaping a Strategy of Smart Specialization, EU projects with the goal of building business networks, as well as collecting and adapting business and regulatory information about the EU single market for the electrical industry. His work is focused on collecting and interpreting business/economical and strategic aspects of digitalization, emphasizing the digitalization of industry. Before that, he was a development engineer and project manager in some of Slovenia’s biggest companies, such as IskraEmeco, IskraTel, and HermesSoftlab. He was also the head of development in Iskra Sistemi. Photo: Personal Archive.

Meet Mrs. Špela Vauhnik

Mrs. Špela Vauhnik has a BA in Economics. She has a lot of experience in the field of sales process management and management in general, as she has been active in the private sector for 20 years, working in fields, such as market research, and sales promotion. She was the director of sales for a large trading company for 15 years. She joined Mercuri International in 2016. She helps employees develop management and sales competences, so that they may achieve their vision, mission, and ambition. She uses modern methods, helping attendees of training and coaching sessions to discover new possibilities to overcome challenges, break down barriers, and develop new behaviors that will help them achieve the goals they set. Her main area of expertise is the development of leadership competences (coaching and training), development of sales competences, and marketing processes. Photo: Personal archive.

Meet Mrs. Saša Einsiedler

Saša Einsiedler is a certified DreamBuilder coach, family and transformative mediator, and the first in this part of Europe with a certificate from the world-renowned Jack Canfield Success Principles. She’s the author of two manuals, My Self-Image Is My Decision and Communication and Public-Speaking Training with Saša Einsiedler. She’s a business woman, having run her business for almost 20 years, and mother of five. She has successfully applied her own strategies for success in business and private life. “Success is achievable,” says Mrs. Einsiedler. Photo: Personal archive.

Meet Mr. Blaž Dobnikar

Mr. Blaž Dobnikar has worked in Extra Lux d. o. o. since 2007, where he started out as a purchasing clerk. Later as project manager, he completed several projects to improve business processes, such as the introduction of a B2B online shop, the introduction of the BiroLux service, integrating the WMS warehouse system, helping to reorganize the company, etc. He is now the CTO and works on reorganizing the company’s sales network. In 2016, he worked on the PANTHEON implementation project, which saw Extra Lux and Datalab integrating PANTHEON with solutions from existing IT providers. Photo: Personal archive.

Meet Mr. Aleksander Nerat

Mr. Aleksander Nerat is an electrical engineer. He has more than 17 years of experience in the development, project, work group and production management, as well as introducing ISO standards. He began his successful career in Valava elektronik s. p. as a development engineer. He was later the head of the technical service in Protect Infra d. o. o. and Fit varovanje. The next stop on his successful carreer path was the position of development engineer in Ema, head of production in Seltron d. o. o., and process engineer/project manager in Impedanca d. o. o.. He joined the Plastika Skaza d. o. o. team in 2016 as the head of IT. Photo: Personal archive.

Partners and sponsors

Keystone partner

Gold sponsors & partners

Silver sponsors & partners

Bronze sponsors & partners

Sponsors & partners

Exclusive material sponsor
from Serbia

Material sponsors & partners

Content sponsors & partners

Vendi i konferencës

Grand Hotel Bernardin

Hoteli prestigjoz me 5 yje është i vendosur në një nga pjesët më piktoreske të vijës bregdetare të Sllovenisë, i vendosur mes qyteteve Portorož dhe Piran. Ai ka qendrën më të madhe të kongreseve në Slloveni, një qendër wellness moderne, një pishinë të brendshme me ujë të ngrohtë detar dhe ka plazhin e vet luksoz privat. Të gjitha dhomat kanë një ballkon privat me pamje të Adriatikut.

=Vendi

Për më shumë informacione

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth konferencës, regjistrimit ose programit, na dërgoni pyetjet tuaja përmes postës elektronike. Ne do të jemi të lumtur t’ju japim përgjigje.

Shndërroni të dhënat në profit!

Informatat kontaktuese

Datalab LLC
Arbëria 3, rr. Vicianum
KS-1000 Prishtinë
T +381 38 749 045
info@datalabks.com

X