Konferenca Ndërkombëtare PANTHEON 2017

Arritja e Transformimit Dixhital me PANTHEON

Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slloveni
16–17 Nëntor 2017

Regjistrimi për Konferencën Ndërkombëtare PANTHEON 2017

Faleminderit që keni vendosur të regjistroheni për Konferencën Ndërkombëtare PANTHEON 2017. Për t’ju ndihmuar të plotësoni formularin e regjistrimit, këtu janë tri këshilla të shpejta:

  1. Nëse jeni regjistruar si grup (disa njerëz nga e njëjta kompani), plotësoni formularin e regjistrimit për secilin individ veç e veç. Në këtë mënyrë ne mund të regjistrojmë më lehtë akomodimet tuaja.
  2. Nëse dëshironi të ndani dhomën tuaj me dikë, plotësoni “une ndaj dhomën me:” me emrin e plotë të partnerit / kolegut tuaj.
  3. Mos e leni formën e regjistrimit të hapur për një periudhë të gjatë kohore. Nëse ndodhin gjëra të tjera gjatë regjistrimit, ju lutemi rifreskoni faqen e regjistrimit përpara se të vazhdoni.

Ne kemi kënaqësinë që të ju takojmë në Portorož me 16 Nëntor!

Çmimi i regjistrimit të hershëm

All inclusive duke filluar vetëm nga 229.23 EUR/person

Dhoma e hotelit, ushqimi, tarifa e pjesëmarrjes dhe më shumë. Shikoni të gjitha që përfshihen në çmim!

Koha për regjistrimin e hershëm

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Koha e regjistrimit

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Koha e fillimit për konferencë

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kushtet e Regjistrimit dhe Anulimit

Tarifa e pjesëmarrjes së parë dhe çmimet e hotelit janë të vlefshme për regjistrimin e hershëm të kompletuar më së largu deri më 27 tetor 2017. Regjistrimi i konferencës dhe afati i konfirmimit të dhomës së hotelit është 10 nëntor 2017 në orën 12:00 të CET.

Në rast të çregjistrimeve dhe anulimeve pas datës 10 nëntor 2017, do të tarifoheni 100% të tarifës së pjesëmarrjes dhe vlerës së qëndrimit të hotelit.

Për më shumë informacione

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth konferencës, regjistrimit ose programit, na dërgoni pyetjet tuaja përmes postës elektronike. Ne do të jemi të lumtur t’ju japim përgjigje.
Shndërroni të dhënat në profit!
Informatat kontaktuese

Datalab LLC
Arbëria 3, rr. Vicianum
KS-1000 Prishtinë
T +381 38 749 045
info@datalabks.com

X