Konferenca Ndërkombëtare PANTHEON 2017

Arritja e Transformimit Dixhital me PANTHEON

Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slloveni
16–17 Nëntor 2017

Kushtet për check-in dhe check-out

Për minutën e parë, çmimet e tarifave të regjistrimit dhe akomodimit i nënshtrohen aplikimeve të hershme, të cilat duhet të bëhen më së largu deri më 27.10.2017. Afati i fundit për regjistrim dhe konfirmim të akomodimeve  është 10.11.2017 deri në orën 12.00.

Në rast të anulimit të akomodimit të konfirmuar gjatë natës pas datës 10.11.2017, ne do të ju ngarkojmë me 100% të vlerës së tarifës së regjistrimit dhe të konfirmuar gjatë natës.

Lista e Çmimeve për Konferencën PANTHEON 2017

Tarifa e Pjesëmarrjes

Tarifa e pjesëmarrjes përfshin të gjitha leksionet në ditën 1 dhe 2 të konferencës. Nëse një pjesëmarrës vendos të marrë pjesë vetëm në ditën 1 ose në ditën e dytë të konferencës, çmimi i pjesëmarrjes mbetet i njëjtë (nuk zbatohet ulje shtesë).

Tarifa e pjesëmarrjes gjatë regjistrimit të hershëm
Që nga minuti i parë deri në fund të ditës 27 Tetor 2017
€ 198.00 + TVSH për person
Tarifa e Pjesëmarrjes së Rregullt € 282.86 + TVSH për person

Dhomat e Hotelit

Çmimet e dhomave të hotelit për secilin hotel individual dhe llojet e dhomave vlejnë për një akomodim brenda natës, përfshirë mëngjesin, për person. Çmimet nuk përfshijnë TVSH. Tarifat shtesë: tarifa turistike dhe tarifa e regjistrimit.

Dhomat e Hotelit

Çmimet e dhomave të hotelit për secilin hotel individual dhe llojet e dhomave vlejnë për një akomodim brenda natës, përfshirë mëngjesin, për person. Çmimet nuk përfshijnë TVSH. Tarifat shtesë: tarifa turistike dhe tarifa e regjistrimit.

Çmimet e hoteleve për pjesëmarrësit e Konferencës PANTHEON 2017 1 natë
gjatë regjistrimit të hershëm deri më 27 Tetor 2017
1 natë
pas 27 Tetor 2017
2 net
gjatë regjistrimit të hershëm deri më 27 Tetor 2017
2 net
pas 27 Tetor 2017
Hotel Vile Park 3* (double room) € 31.23 € 34.70 € 28.85 € 32.05
Hotel Vile Park 3* (single room) € 51.78 € 57.53 € 43.64 € 48.49
Hotel Histerion 4* (double room) € 41.91 € 46.57 € 39.20 € 43.56
Hotel Histerion 4* (single room) € 72.32 € 80.36 € 57.69 € 64.10
Hotel Bernardin 5* (double room) € 52.60 € 58.44 € 50.13 € 55.70
Hotel Bernardin 5* (single room) € 88.76 € 98.62 € 80.54 € 89.49
Taksa turistike / person / ditë € 1.27 € 1.27 € 1.27 € 1.27
Tarifa e regjistrimit / person € 1.00 € 1.00 € 1.00 € 1.00

* Çmimet e hotelit të përballueshme gjatë periudhës së regjistrimit të hershëm deri më 27 tetor 2017, dhe kur rezervoni dy netë!

Grand hotel Bernardin 5*

Hotel Histrion 4*

Hotel Vile Park 3*

Vendi i Konferencës

Grand Hotel Bernardin

Hoteli prestigjoz me 5 yje është i vendosur në një nga pjesët më piktoreske të vijës bregdetare të Sllovenisë, të vendosur mes qyteteve Portorož dhe Piran. Ajo ka qendrën më të madhe të kongreseve në Slloveni, një Wellness qendër, një pishinë të brendshme me ujë të ngrohtë detar dhe ka plazhin e vet luksoz privat. Të gjitha dhomat kanë një ballkon privat me pamje të Adriatikut.

=Vendi

Për më shumë informacione

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth konferencës, regjistrimit ose programit, na dërgoni pyetjet tuaja nëpërmjet postës elektronike. Ne do të jemi të lumtur t’ju japim përgjigje.

Shndërroni të dhënat në profit!

Informatat kontaktuese

Datalab LLC
Arbëria 3, rr. Vicianum
KS-1000 Prishtinë
T +381 38 749 045
info@datalabks.com

X