Konferenca Ndërkombëtare PANTHEON 2017

Arritja e Transformimit Dixhital me PANTHEON

Grand hotel Bernardin, Portorož
16–17 Nëntor 2017

Partners and sponsors

Keystone partner

Gold sponsors & partners

Silver sponsors & partners

Bronze sponsors & partners

Sponsors & partners

Exclusive material sponsor
from Serbia

Material sponsors & partners

Content sponsors & partners

Business Meetings – Match & Meet

Manto is a company specialized in planning and project management.

Arrange a business meeting with Manto and RoLAN to learn all about their Manto Insight solution:

The solution solves problems in project-oriented companies::

  • It simplifies planning and coordination of contractors.
  • Contractors receive tasks with deadlines and all necessary documentation straight to their mobile devices and computers.
  • Reduces (and almost completely eliminates) the need for e-mail and phone communication during projects.
  • Gives a daily overview of project costs.
  • Integration with the Datalab PANTHEON ERP software suite and More

The stroka.si group (Stroka produkt d. o. o.) is a service provider leading companies on the path to digital transformation. They’re experts for implementing solutions allowing companies to digitalize their processes and business. 54 experts cover business, web and mobile solutions, system integrations for more than 1,000 clients. They have an expert programming team with a dedicated development department (DCC).

Arrange a business meeting with them and learn about their solutions that will help manufacturing companies get an overview and achieve connectivity of business processes. This includes everything from orders and billing, accounting, payroll, process efficiency monitoring, business analytics, and much More.

The TIS Group is headquartered in Zagrab, Croatia, with subsidiaries in Slovenia and the UK. The company employs more than 130 well-educated experts in various industries (government institutions, baking, insurance, telecommunications, etc.).

Arrange a business meeting to learn how you can digitalize your documentation – management and types of e-signatures. Learn about the SignificantXyzmo solution, which allows for flexible and simple e-signature management and much More.

The ŽEJN Group is an international data and documentation solution provider currently active in Slovenia and Germany.

Arrange a business meeting with them and learn about their PANTHEON Shake solution. It allows users to digitalize data using OCR technology as well as internal process management, such as invoice liquidation, payroll, sick leave, travel, mail, quality assurance and management, data archiving, and more. The PANTHEON ShakeSpeare upgrade additionally allows for digital data and information management, user-friendly modeling and adaptation of processes. With it, you can access data via the Internet, communicate with other connected users, and much More.

Sign up for a business meeting:

[gravityform id=”201″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Bëhuni sponsor

Konferenca është ngjarja më e madhe e biznesit PANTHEON që nga viti 2004. Mbi 4,800 njerëz nga 7 vende në rajonin e Adriatikut kanë marrë pjesë në konferencat PANTHEON para vitit 2017. Ngjarja është një mundësi e shkëlqyer për rrjetet strategjike, rritjen e njohjes së brendit dhe krijimin e mundësive të reja biznesi. Shumë biznese të suksesshme në rajon e vënë besimin e tyre tek ne!

Ju ftojmë me kënaqësi që të merrni pjesë në Konferencën Ndërkombëtare PANTHEON 2017, që do të mbahet më 16 dhe 17 nëntor 2017 në Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slloveni.

Presim që mbi 500 pjesëmarrës dhe partnerë nga e gjithë rajoni i Adriatikut të marrin pjesë në konferencën më të madhe të PANTHEON deri tani. Tema kryesore e konferencës – Arritja e Transformimit Dixhital me PANTHEON – është një bazë aktuale dhe e rëndësishme për kompanitë moderne për të krijuar strategji të suksesshme të biznesit.

Bëhuni partner dhe sponsor i ngjarjes

Me i madhi

arsim dhe ngjarje biznesi i komunitetit PANTHEON

Portorož

Vend i pabesueshëm bregdetar, Grand Hotel Bernardin

Bizneset dhe rrjetet sociale

me vendimmarrësit, partnerët, dhe përdoruesit nga i gjithë rajoni i Adriatikut

2

ditë

20

vjet traditë

500+

pjesëmarrës të pritur

4.4

indeksi i kënaqësisë (1-5)

“Në Špica, ne kemi qenë shumë të kënaqur me organizimin e Konferencës PANTHEON, e cila u bë e frytshme për rrjetëzimin me vendimmarrësit e bizneseve të ndryshme. Konferenca PANTHEON është një nga ngjarjet e pakta ku mund të jeni të sigurtë se do të ju shpërblehet “

Marija Jakopin

Head of Marketing, Špica Group

“Konferencat PANTHEON janë një nga ngjarjet më të suksesshme në rajonin më të gjerë të cilin e ndjekim çdo vit për t’u takuar me klientët potencialë dhe partnerët strategjikë. Ne gjithashtu mund të parashikojmë ndryshime për vitet e ardhshme dhe të krijojmë marrëdhënie të reja. E gjithë kjo në të njëjtën kohë – fenomenale! “

Ernest Žejn

CEO, Žejn d. o. o.

Për më shumë informacione

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth konferencës, regjistrimit ose programit, na dërgoni pyetjet tuaja përmes postës elektronike. Ne do të jemi të lumtur t’ju japim përgjigje.

Shndërroni të dhënat në profit!

Informatat kontaktuese

Datalab LLC
Arbëria 3, rr. Vicianum
KS-1000 Prishtinë
T +381 38 749 045
info@datalabks.com