Për një menaxhim të lehtë të operacioneve të keshit

Zgjidhjet mobile PANTHEON, lejojnë transaksione keshi të thjeshta, moderne dhe të besueshme, pra është themelore për këdo që:

  • shet në terren ose dyqan,
  • është i përfshirë në ndonjë aktivitet shërbyes (sallone parukerie, dyqane të luleve, pastrime në terren, mjeshtërit, sallone masazhimi, shërbime nëpër shtëpi);
  • shitje ne tenda, markete dhe panaire.
  • Transaksione të keshit
  • Lëshimi dhe pranimi i dokumenteve
  • Të marrurit me e-Fatura
  • Dyqane dhe depo
  • Porositë e udhëtimeve
  • Arka mobile PANTHEON

Menxhim i thjeshtë dhe transparent i operacioneve të keshit

PANTHEON RA

Arkë mobile për kompani që të përmbushin nevojat e tyre për një ose më shumë arka të pavarura.

6,99 € + TVSH
qiraja mujore

PANTHEON RC

Arkë mobile për atyre që ju duhet koordinim i jashtëm i të dhënave nga shumë përdorues në një databazë të përbashkët.

8,99 € + TVSH
qiraja mujore

PO, Unë dua të di më shumë për përfitimet e zgjidhjeve PANTHEON X!

Na kontaktoni neve për një prezantim falas të programit.

*fusha të domosdoshme

Bashkohu në komunitetin PANTHEON! Neve na besojnë më shumë se 50,000 përdorues.

Jam duke e përdorur PANTHEON Retail suksesshëm në sallonin tim të parukerisë dhe është shumë i thjeshtë dhe responsiv dhe jam shumë i kënaqur me të. Kam qenë shumë i impresionuar me asistimin dhe ndihmën që kam marrur gjatë instalimit të aplikacionit, tani jam duke e përdorur teknologjinë e fundit në telefonin tim dhe jam shumë i lumtur për këtë.

Rajko Pečnik s.p.

Frizer

Për menaxhimin e biznesit tonë ne jemi duke e përdorur PANTHEON Cloud dhe ne jemi shumë të kënaqur. Ne jemi duke menaxhuar mallrat, materialet dhe kontabilitetin shumë lehtë me ndihmën që marrim nga video udhezimet. Duke e pasur parasysh çmimin e qirasë dhe kualitetin e programit, ky me të vërtetë është opsioni blerës më i mirë.

Matjaž Perme

Drejtor i kompanisë, Propinka

Thirrni në 038 749 045

Telefononi konsulentët tanë dhe së bashku zgjedhim kohën më të përshtatshme për optimizimin e proceseve tuaja biznesore në llogaritë e juaja! Pyetjet e juaja poashtu mund t’i dërgoni me e-mail. Për më shumë informacione klikoni linqet në menynë më poshtë.